Vilkår og betingelser - Oversigt
Generelle oplysninger

Rit Christensen
Frederiksberg
E-mail: kontakt@artbyrit.dk

Betaling

Art by Rit modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, MobilePay og American Express. Betaling kan ske via PayPal, MobilePay eller kortbetaling via Stripe-betalingsløsning i samarbejde med WooCommerce.

Art by Rit benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol. Det vi sige, din data er beskyttet og kan ikke læses af udefrakommende. Art by Rit hjemmesiden anvender anvendes ligeledes kryptering med SSL protokol.

Priser

Alle beløb er i danske kroner. Originale værker er inklusiv kunstnermoms. Limited editions, tryk og andre ikke-originale kunstværker er inkl. almindelig moms. Der tages forbehold for trykfejl i de viste priser samt prisændringer.

Levering og forsendelse

Jeg sender til hele Danmark og andre lande efter aftale. Danske fragtpriser fra 50 kr. Levering sker inden for 1-2 uger og oftest med afsendelse inden for 1-3 hverdage. Dine varer sendes med PostNord. Varen bliver leveret til en pakkeshop. Du modtager et track and trace nummer, så du kan følge din pakke.

Eventuelle henvendelser grundet forsinkelser fra fragtfirmaets side (PostNord) skal rettes mod deres kundeservice. Alle kunstværker (malerier, tegninger og kunsttryk) er til salg, så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og lagerstyringsfejl.

Pris for levering af kunsttryk og tegninger (uden ramme) er 50 kr. Kontakt mig for pris på levering af malerier. Der kan også aftales afhentning af malerier ved mit studie på Frederiksberg.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fuld returret. Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at sende den/de pågældende varer retur. Varen skal være intakt og i samme stand, som da du modtog den for at sende varen retur. Kontakt mig venligst, hvis du ønsker at sende en vare retur.

Der er ikke returret på specialbestillinger.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@artbyrit.dk

Kundeservice

Alle ordrer og alt kontakt håndteres af Rit Christensen. Du er velkommen til at kontakte mig på e-mail eller via sociale medier. Jeg bestræber mig på at vende tilbage hurtigst muligt. E-mail: kontakt@artbyrit.dk 

Klagemuligheder

Ved klager skal du angive e-mail adressen: kontakt@artbyrit.dk samt den hjemmeside, hvor du har købt varen fra. 

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link). For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform, som findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Behandling af kunstværker

Undlad at hænge kunstværker i direkte sollys, da dette kan skade farverne. At hænge kunst på en ydervæg i boligen kan på længere sigt også udgøre sandsynlighed for ændringer i billedet. Sørg for at have rene hænder, når/hvis du er i kontakt med værket uanset om det er lærred, papir, originalt eller kunsttryk. På den måde sørger du for at passe godt på dit værk.

Copyright © 2020-2021

Vær opmærksom på at alle værker, motiver, billeder, tekst mv. er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Derfor er det ikke tilladt at kopiere billeder, tekster eller andet fra Art by Rit / Rit Christensens hjemmeside, sociale medier, trykt materiale samt alle andre kanaler uden forudgående skriftlig tilladelse.