Handelsbetingelser - Information

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Rit Christensen
Frederiksberg
E-mail: kontakt@artbyrit.dk

Kundeservice

Alle ordrer og alt kontakt håndteres af Rit Christensen. Du er velkommen til at kontakte mig på e-mail eller via sociale medier. Jeg bestræber mig på at vende tilbage hurtigst muligt.

Åbningstider

Webshoppen er som udgangspunkt åben 24/7. Salg er også muligt via e-mail, sociale medier eller på diverse kunstudstillinger. Der er som udgangspunkt mulighed for at afhente kunstværker hos mig på Frederiksberg efter aftale.

Levering og forsendelse

Levering sker inden for 1-2 uger og oftest med afsendelse inden for 1-3 hverdage. Eventuelle henvendelser grundet forsinkelser fra fragtfirmaets side (PostNord, DAO, GLS) skal rettes mod deres kundeservice. Alle kunstværker (malerier, tegninger og kunsttryk) er til salg, så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og lagerstyringsfejl.

Pris for levering af kunsttryk og tegninger (uden ramme) er 50 kr. Det sendes som sporet pakke.
Kontakt mig for pris på levering af malerier.

Priser

Alle priser er i danske kroner. Originale værker er inkl. kunstnermoms. Limited editions, tryk og andre ikke-originale kunstværker er inkl. almindelig moms. Der tages forbehold for trykfejl i de viste priser samt prisændringer.

Betaling

Betaling kan ske via Stripe-betalingsløsning i samarbejde med Woocommerce, bankoverførsel, MobilePay eller kontant.

Returret

Som forbruger har du 14 dages fuld returret. Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at sende den/de pågældende varer retur. Varen skal være intakt og i samme stand, som da du modtog den for at sende varen retur. Kontakt mig venligst, hvis du ønsker at sende en vare retur.

Behandling af kunstværker

Undlad at hænge kunstværker i direkte sollys, da dette kan skade farverne. At hænge kunst på en ydervæg i boligen kan på længere sigt også udgøre sandsynlighed for ændringer i billedet. Sørg for at have rene hænder, når/hvis du er i kontakt med værket uanset om det er lærred, papir, originalt eller kunsttryk. På den måde sørger du for at passe godt på dit værk.

Copyright © 2020-2021

Vær opmærksom på at alle værker, motiver, billeder, tekst mv. er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Derfor er det ikke tilladt at kopiere billeder, tekster eller andet fra Art by Rit / Rit Christensens hjemmeside, sociale medier, trykt materiale samt alle andre kanaler uden forudgående skriftlig tilladelse.